OM OSS

Style By Kul er butikken for alle interiør- og moteelskere! Vi har dameklær, sko, vesker, smykker, dyriske tepper, såper, puter, vakre lysestaker og mye mer.  
Vi holder til i Øvre Årdal, som er et lite sted på Vestlandet ved inngangen til Jotunheimen. Her er vi et lite team, hvor det i hovedsak er jeg (eier og gründer) som holder på, men i tillegg har jeg med mine fine ekstrahjelper en gang iblant. Vi står på hver dag for å få de fine pakkene ut til våre fine kunder. Vårt mål er at du skal få en god og personlig opplevelse når du handler hos oss.  
Siden vi startet opp høsten 2020, har vi hjulpet tusenvis av kunder til å fornye hjemmet med noe fint, eller fornye garderoben med noe like vakkert. Hver dag jobber vi for: 
  • Yte god, personlig og løsningsorientert kundeservice 
  • Inspirere på sosiale medier 
  • Ha et varierende og fargerikt vareutvalg 
  • Rask levering til våre vakre kunder 
  • Effektiv håndtering av kundehenvendelser og retur. 
Vi blir så glade, om du tar steget inn i vår verden, som vi så gjerne vil dele med deg! Klikk her. 
 
Dersom du har spørsmål, vil vi svare deg så fort vi kan! Kontakt oss gjerne her.
Hvem er dama bak?

Her har du meg - eieren og gründeren av stylebykul.no! 30 år gammel, to barn, og bosatt i Øvre Årdal sammen med mannen min.

Jeg brenner for at dere kunder skal få den beste opplevelsen hos oss, og at dere velger oss igjen og igjen. I tillegg synes jeg det er gøy og givende å se hvilken stor gjeng vi har blitt her inne. Jeg koser meg på jobb hver dag, og jobber gjerne til jeg stuper i seng. Selvsagt mellom kos med kidsa!

Sjekk ut vårt store utvalg av
klær
klikk her
en herlig mix av fargerikt
interiør
klikk her